Logo.fi

#Ehdot ja edellytykset

##Esittely

Nämä ehdot koskevat verkkosivuston ("verkkosivusto") käyttöä. Verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää Inmalti Oy. Käyttämällä Verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

Tietosuojakäytäntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä noudattamalla tätä käytäntöä. Kaikkia sinusta keräämiämme tietoja käytetään tämän tietosuojakäytännön ja käyttöehtojemme mukaisesti.

Sisältö

Olemme toteuttaneet kaiken kohtuullisen huolellisuuden tämän verkkosivuston sisällön valmistelussa, erityisesti varmistaaksemme, että ilmoitetut hinnat ovat oikeita julkaisuhetkellä ja että kaikki tavarat on kuvattu asianmukaisesti. Kaikki tavaroista ilmoitetut painot, mitat ja tilavuudet ovat vain suuntaa-antavia.

Vastuuvapauslauseke

Tämän verkkosivuston sisältämät tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleiseen tiedottamiseen. Emme anna minkäänlaisia, nimenomaisia tai epäsuoria vakuutuksia tai takuita verkkosivuston tai verkkosivuston sisältämien tietojen, tuotteiden, palvelujen tai niihin liittyvän grafiikan täydellisyydestä, tarkkuudesta, luotettavuudesta, soveltuvuudesta tai saatavuudesta mihinkään tarkoitukseen. Kaikki luottamus tällaiseen tietoon on siten täysin omalla vastuullasi.

Tekijänoikeus

Tämän verkkosivuston tietojen tai materiaalien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi, josta emme ole vastuussa. On omalla vastuullasi varmistaa, että kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavilla olevat tuotteet, palvelut tai tiedot täyttävät erityisvaatimuksesi. Kaikki verkkosivuston sisältö on meidän omistuksessamme, ja sitä suojaavat kansainväliset tekijänoikeuslait.

Muutokset ehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Kaikki ehtojen muutokset julkaistaan tällä sivulla. Tarkista säännöllisesti mahdolliset muutokset.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakeja ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ja näihin ehtoihin liittyvät riidat kuuluvat Suomen yksinomaiseen lainkäyttövaltaan.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

;

©Copyright 2022

www.elamanmuutos.fi